Bedrijfsfilm | animatievideo

Home » Bedrijfsfilm | animatievideo

Een bedrijfsvideo als onderdeel van uw marketing strategie wordt door steeds meer ondernemers gezien als iets wat niet mag ontbreken. Tegen aantrekkelijke lage tarieven heeft u al een animatievideo van uw diensten en producten.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm vat uw bedrijf in een korte animatie samen. De reden waarom een kleine groep ondernemers u al voorging is dat een bedrijfsfilmpje opvalt. Bezoekers zijn overigens ook eerder geneigd een filmpje te bekijken in plaats van een hele pagina tekst te lezen om te ontdekken wat u doet.

De voordelen:

 • Een opvallende plek in Google
 • Een extra + hoge positie in Google op specifieke zoekwoorden
 • Snel geïndexeerd en beter vindbaar via Google en Youtube
 • Meer bezoekers naar uw website
 • Meer views en likes leiden tot een sterkere en stijgende positie in Google.
 • Een concreet beeld wekt vertrouwen
 • Plaatsing van de video in ons promotiekanaal
 • Een extra backlink vanuit Youtube

Word beter vindbaar in Google voor méér bezoekers en omzet!

 

Bedrijfsfilmpjes

Animatievideo als bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm maken?

Bedrijfsvideo’s

Uw bedrijfsvideo maken wij door middel van standaard animaties die aan te passen zijn tot úw unieke bedrijfsvideo.

Werkwijze:

 1. U levert foto’s aan | minimale grootte: 800×600.
 2. U geeft aan wat voor tekst (informatie) gecommuniceerd moet worden.
 3. U geeft aan welke muziekstijl u wenst.
 4. Als de bedrijfsfilm klaar is plaatsen wij deze direct in youtube. U kunt eenmalig de video herzien voor wijzigingen.
 5. De video wordt geoptimaliseerd in Youtube geplaatst, zodat deze op gewenste zoekwoorden vindbaar wordt.

Bedrijfsfilm 15-20 sec


Een bedrijfsfilmpje van 15-20 sec is een zeer korte animatievideo waarin u vlug uw diensten of producten presenteert. Het is onze goedkoopste oplossing om een extra positie in Google en Youtube te verwerven.

Een bedrijfsanimatie in combinatie met de content op uw website en landingspagina maakt uw online positie krachtiger, waardoor u beter gevonden zal worden door de doelgroep.

Extra positie in Google

Hoger scoren in Google is niet het enige, want u neemt bezit een extra positie waar normaal een van uw concurrenten zou hebben gestaan. Veel ondernemers kiezen juist om die reden voor een websiteéén of twee landingspagina’s naast een bedrijfsanimatie.

 

Bedrijfsfilm 30-35 sec

Bedrijfsanimatie van 30 seconden

Een bedrijfsfilmpje van 30-35 sec is ons meest verkochte product. Veel ondernemers vinden dit de ideale lengte om diensten en producten vlug te presenteren. Een animatievideo van 30-35 sec is een ideale oplossing om een extra positie in Google en youtube te verwerven.

Een bedrijfsfilmpje in combinatie met de webteksten en foto’s als content op uw website en landingspagina maakt uw online positie steviger. U wordt beter gevonden door de doelgroep.

Extra positie in Google

Hoger scoren in Google is niet het enige, want u neemt bezit een extra positie waar normaal een van uw concurrenten zou hebben gestaan. Veel ondernemers kiezen juist om die reden voor een websiteéén of twee landingspagina’s naast een bedrijfsanimatie.

Bedrijfsfilm 60-70 sec


Een bedrijfsfilmpje van 1 minuut is het ideale product om uw bedrijf uitgebreid onder de aandacht te brengen. Ondernemers kiezen dit product als er meer uitleg nodig is. Een animatievideo van 1 minuut is een prima optie internetgebruikers goed te informeren én een extra positie in Google en Youtube te verwerven.

Een video-animatie van uw bedrijf in combinatie met informatieve content op uw website en landingspagina verstevigt uw online positie. U wordt beter gevonden door de doelgroep.

Extra positie in Google

Hoger scoren in Google is niet het enige, want u neemt bezit een extra positie waar normaal een van uw concurrenten zou hebben gestaan. Veel ondernemers kiezen juist om die reden voor een websiteéén of twee landingspagina’s naast een bedrijfsanimatie.